fbpx

Om oss

 

VELKOMMEN TIL BEAUTY TOUCH BY ELIZA

Klinikken vår åpnet dørene i 2019, men vi har lang fartids og solid erfaring innen skjønnhet og velvære.

Konseptert vårt har alltid vært å kunne tilby alle kunder naturlige og perfekte øyenbryn og vipper. Nå har vi videreført konseptet og kan tilby enda flere behandlinger- i fantastiske nye lokaler midt i hjertet av Majorstuen.

Målet vårt er å være oppdatert på det nyeste innen behandlinger vi tilbyr. Derfor er våre terapauter kurset på toppnivå i både inn- og utland, noe som gir deg som kunde en trygghet om at vi kan det vi driver med.

Gode tilbakemeldinger fra kunder er det som gir oss energi og motivasjon. Vi lover at du vil bli tatt godt vare på hos oss.

Kom innom, eller send oss en melding for en hyggelig prat!

Hvem er vi

Founder of Beauty touch
Eliza

Eliza er utdannet sykepleier og er sertifisert semipermanent makeup artist. Hun er lidenskapelig opptatt av faget, noe som også er grunnen til at hun i løpet av kort tid har blitt ledende innen brynstyling og semipermanent makeup, herunder microblading, ombrebryn, Powder Brows, samt leppe- og eyeliner tatoveringer.

Eliza er også en dyktig vippetekniker, kurset spesielt innen klassisk- og volumeteknikk.

Videre har hun tatt kurs i Agefreeze Fibroblast Plasma behandling, i regi av Purebeau i Irland. Behandlingen er en ny og revolusjonerende måte å fjerne rynker og arr på, kun gjennom overflateberøring av huden.

Eliza har over 5 års erfaring i denne bransjen og er brennende opptatt av jobben hun gjør. Derfor har hun rukket å opparbeide seg en lange liste med faste og fornøyde kunder, og håper du vil bli den neste. Kom gjerne innom om du vil hilse på henne, booke en time, eller om du har spørsmål rundt behandlingene hun tilbyr.