fbpx

Microblading

Bestill

Prisliste

MICROBLADING BRYN TID PRIS
Tatovering Konsultasjon 15 290
Microblading Bryn 2t 3990
Microblading Bryn Refill etter 4-8 uker 90 1650
Perfecting session 1t 500
Color refresh microblading Bryn, Årlig Touch Up 2t 2500

Hva er Microblading

Beste microblading i oslo, dette er en ny form for permanent makeup som gjør at vi kan gjenskape naturlige hårstrå, ved hjelp av microtynne nåleblader. Resultatet er vakre, naturlige bryn med et realistisk uttrykk. Behandlingen anses å være semi-permanent, noe som betyr at fargen gradvis svekkes over tid og du bør derfor helst ha påfyll en til to ganger i året for å vedlikeholde fargen.

Teknikken (microblading) består av å tilføre pigment ved hjelp av et tynt blad bestående av microsmå nåler. Fordi fargen injiseres nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering, blir linjene sylskarpe og vil derfor se ut som ekte hårstrå som passer inn med dine naturlige bryn.

Healingperioden er på 3-4 uker, og fargen vil i løpet av denne tiden reduseres med 30-60%. Behandlingen anses derfor ikke som ferdig før etter første påfyll, som foregår etter 3-4 uker.

Det finnes mange teknikker og tilnærminger til Microblading. Hos Beauty Touch, benyttes «6D Eyebrows» der selve dybden av microbladet varier for hvert enkelt hårstrå. Dette skaper et enda mer naturlig resultat.

Øynebrynene våre er med på å definere ansiktet og gi det karaktert – ikke rart det er viktig med flotte bryn! Jeg har en lang liste med fornøyde kunder og du blir garantert ikke skuffet.

Før du kommer til microblading behandling

  • Ikke drikk alkohol dagen før behandling.
  • Kom til behandling med naturlig sminke (dersom du ønsker å vise hvordan du farger dine bryn).
  • Voksing av bryn skal ikke utføres nærmere enn 3 dager før behandling og 14 dager etter behandlingen.
  • Laser eller annen hårfjerning skal ikke utføres 3 uker i forkant eller etterkant av behandlingen.
  • Tar du medisiner og er usikker på om disse vil påvirke behandlingen, vennligst ta kontakt med fastlegen din for råd.

Forventet resultat av behandlingen

Vår beste microblading behandling vil i utgangspunktet gi deg et naturlig semi-permanent resultat. I fellesskap finner vi den rette fargen og brynfasongen som passer deg. Vi tar alltid utgangspunkt i dine naturlige bryn og ansiktsproporsjoner. Vær oppmerksom på at det kreves en etterbehandling før vi kan betrakte brynene som helt ferdige. I noen tilfeller vil det også kreves ytterligere en ekstra oppfølgingstime.

Hvor lenge holder behandlingen

Fargen er semi-permanent noe som betyr at den gradvis forsvinner etter 2-5 år. Derfor bør du fylle på fargen årlig for å opprettholde resultatet.

Etter beste microblading behandling

Rett etter behandlingen kan fargen se noe kraftig ut, men etter noen dager vil fargen reduseres til et mer naturlig uttrykk. I noen tilfeller vil huden kanskje være litt hoven og rød rundt behandlingsområdet. Dette kan vare fra et par timer til noen dager. Det er viktig å være nøye med håndhygienen og ikke ta på tatoveringen de første 3 dagene, inntil den har grodd helt. Du får med en etterbehandlingskrem hjem som skal smøres på brynene tre ganger om dagen ved hjelp av en ren Q-tip. Når fargen begynner å sette seg kan du se at det forekommer flassing og at det kan virke tørt i området som er behandlet. Dette er en del av healingprosessen og er helt normalt. Det er imidlertid svært viktig å ikke pirke eller rive av flak med farge, men heller la det falle av naturlig.

Kontraindikasjon/forsiktighetsregler Microblading passer ikke alle hudtyper. Vi behandler ikke ved aktiv infeksjon i huden, åpne sår, eller dersom du i løpet av de siste 3 månedene har brukt aknemedisin, er allergisk mot noen av midlene som brukes, eller er gravid eller ammede.