fbpx

Powder brows

beste powder brows, powder brows, powder brows i oslo, behandling, behandling i oslo, beste behandling, beste behandling i oslo, powder brows behandling
Bestill

Prisliste

POWDER BROWS BRYN TID PRIS
Powder brows 2t 3990
Powder brows refill 90 1490
Perfection session 90 500
Color refresh Powder brows Årlig Touch Up 2t 2000

Hva er Powder brows

Powder brows er betegnelsen på semi-permanent makeup, der man pigmenterer farge ned i øverste hudlag og oppnår en naturlig farging av hele brynet. Powder brows er også kjent som Ombrebrows, og passer for deg som ønsker å skape en skyggeleggingseffekt fremfor en hårstråeffekt. I enkelte tilfeller kan det også kombineres sammen med Microblading for å oppnå et optimalt resultat.

Før du kommer til behandling

  • Ikke drikk alkohol dagen før behandling.
  • Kom til behandling med naturlig sminke (dersom du ønsker å vise hvordan du farger dine bryn).
  • Voksing av bryn skal ikke utføres nærmere enn 3 dager før behandling og 14 dager etter. behandlingen.
  • Laser eller annen hårfjerning skal ikke utføres 3-6 uker i forkant eller etterkant av behandlingen.
  • Tar du medisiner og er usikker på om disse vil få konsekvenser for behandlingen, vennligst ta kontakt med fastlegen din for råd.

Forventet resultat av behandlingen

Powder brows vil i utgangspunktet gi deg et naturlig semi-permanent resultat. I fellesskap finner vi den rette fargen og brynfasongen som passer deg. Vi tar alltid utgangspunkt i dine naturlige bryn og ansiktsproporsjoner. Vær oppmerksom på at det kreves en etterbehandling før vi kan betrakte brynene som helt ferdige. I noen tilfeller vil det også kreves ytterligere en ekstra oppfølgingstime.

Hvor lenge holder behandlingen

Fargen er semi-permanent noe som betyr at den gradvis forsvinner etter 2-5 år. Derfor bør du fylle på fargen årlig for å opprettholde resultatet.

Etter behandling

Rett etter behandlingen kan fargen se noe kraftig ut, men etter noen dager vil fargen reduseres til et mer naturlig uttrykk. I noen tilfeller vil huden kanskje være litt hoven og rød rundt behandlingsområdet. Dette kan vare fra et par timer til noen dager. Det er viktig å være nøye med håndhygienen og ikke ta på tatoveringen de første 3 dagene, inntil den har grodd helt. Du får med en etterbehandlingskrem hjem som skal smøres på brynene tre ganger om dagen ved hjelp av en ren Q-tip. Når fargen begynner å sette seg kan du se at det forekommer flassing og at det kan virke tørt i området som er behandlet. Dette er en del av healingprosessen og er helt normalt. Det er imidlertid svært viktig å ikke pirke eller rive av flak med farge, men heller la det falle av naturlig.

Kontraindikasjon/forsiktighetsregler Vi behandler ikke ved aktiv infeksjon i huden, åpne sår, eller dersom du i løpet av de siste 3 månedene har brukt aknemedisin, er allergisk mot noen av midlene som brukes, eller er gravid eller ammede.