fbpx

Microblading vs Powder brows

Microblading Beauty Touch
Bestill

Prisliste

Microblading & Powder Brows BRYN TID PRIS
Microblading & Powder brows 2t 4500
Microblading & Powder brows refill 90 1790
Color refresh Microblading & Powder brows Årlig Touch Up 2t 2290

Microblading vs Powder brows

Ønsker du å forbedre brynene dine og vil ha et permanent og naturlig resultat? Du har kanskje hørt om Microblading eller powder brows/ombre bryn, men hvilken behandling passer deg best?

Begge metodene er unike og kan tilpasses for et mykt eller intenst utseende. Det kommer helt an på hva du foretrekker, hvilken hudtype du har, livsstil og ulike andre faktorer.

Powder brows

Powder brows er en ny skyggeleggingsteknikk som gir brynene naturlig resultat med samme effekt som du oppnår ved sminke. For et mest mulig naturlig uttrykk, vil fargen være mørkest mot ytterkanten av brynet, og gradvis bli dusere innover mot startpunktet. Powder brows kan også kombineres med microblading for å få et enda mer naturlig resultat.

Ideell kandidat

Alle som sminker øyebrynene sine og ønsker at de skal se mest mulig naturlig og fyldige ut, døgnet rundt.

Resultat

Powderbrows kan vare i opptil 2-4 år, men bør fylles på årlig for best mulig resultat.

Kontraindikasjon/forsiktighetsregler

Powder brows passer nesten alle og det er ingen store ulemper.  Vi behandler ikke ved aktiv infeksjon i huden, åpne sår, eller dersom du i løpet av de siste 3 månedene har brukt aknemedisin, er allergisk mot noen av midlene som brukes, eller er gravid eller ammede.

 

Microblading

Microblading er en metode for permanent makeup på bryn. Behandlingen utføres ved en bruk av en spesiell og unik teknikk der hvert enkelt hårstrå manuelt tegnes inn i øyenbrynet. Dette kan enten gjøres ved bruk av en tatoveringspenn med fint blad eller en maskin som består av microsmå nåler. Metoden varierer ut fra de ulike behandlernes preferanser. Spør derfor gjerne behandleren din hvilken metode hun bruker og hvorfor.

Ideell kandidat

Alle som er lei av å tegne på brynene sine hver morgen og som ønsker naturlige, fyldige bryn som ikke ser sminket ut.

Kontraindikasjon/forsiktighetsregler

Vi behandler ikke ved aktiv infeksjon i huden, åpne sår, eller dersom du i løpet av de siste 3 månedene har brukt aknemedisin, er allergisk mot noen av midlene som brukes, eller er gravid eller ammede.