fbpx

Agefreeze Fibroblast plasma

Agefreeze Fibroblast Plasma, vippeloft, microblade, lash extension
Bestill

Prisliste

Age Freeze Fibroblast PlasmaTIDPRIS
Agegreeze Fibroplast Plasma konsultasjon GRATIS15
Øvre øyelokk1t3000
Kråketær (rynker ved ytre hjørne av øynene1t2500
Nedre øyelokk1t3000
Øvre og nedre øyelokk1t5500
Rundt munnen1t3000
Panne1t3000
Hals1t 30Fra 6000
Andre områder – Pris etter konsultasjon

AGEFREEZE FIBROBLAST PLASMA

På et eller annet tidspunkt kommer de fleste av oss til det stadiet der vi opplever at huden ikke er så stram og fast som vi skulle ønske at den var. Enten det er rundt øyene, ellers i ansiktet eller på kroppen forøvrig, så ønsker man gjerne å kunne stramme opp huden igjen. Mange tyr til hudpleieprodukter og behandlinger som hjelper til en viss grad. Noen velger til og med å legge seg under kniven for å få tilbake den ungdommelige følelsen, til tross for at slike inngrep kan gi store komplikasjoner i etterkant.

Slapp / overflødig hud, øyelokkløft, strekkmerker?

Hva hvis du kunne stramme opp huden, fjerne overflødig hud og rynker, ta øyelokkløft og bli kvitt strekkmerker uten å gjennomgå plastisk kirurgi?

Da kan kanskje AgeFreeze Plasma være noe for deg. AgeFreeze er en kosmetisk behandling som bruker plasma for å eliminere overflødig hud. Dette innebærer lav risiko, minimal nedetid og er betydelig rimeligere enn kirurgi. AgeFreeze Plasma er spesielt vellykket for ikke-kirurgisk øyelokksløft, hudfjerning, oppstramming av mage, fjerning av strekkmerker og så mye, mye mer.

Begrepet “myk kirurgi” brukes om behandlingen fordi den gir resultater som ligner på kirurgi, men uten bruk av skalpell, sting eller bandasjer, og med minimal nedetid. Prosedyren er mindre inngripende med mye lavere risiko og til en mer overkommelig pris enn kirurgiske operasjoner.

HVA ER FORDELEN MED PLASMA?

AgeFreeze-metoden har mange fordeler sammenlignet med kosmetisk kirurgi, noe som gjør det til en stadig mer populær behandling. Det kreves ingen innsnitt i huden, noe som betyr behandlingsområdene trenger kortere tid til å heles.

HVA ER AGEFREEZE BRUKT TIL Å BEHANDLE?

* Øyelokk-rekonstruksjon, inkludert fjerning av slapt nedre øyelokk og overflødig øvre øyelokkhud. (Kr 3000,– for øvre øyelokk/ kr 3000,–.Både øvre og nedre øyelokk kr 5500, -)

* Redusere synlighet av arr, herunderarr etter operasjoner ogarr forårsaket av akne (pris avhenger av hvor stort område som skal behandles.  Fra kr 3000,–)

* Redusere strekkmerker. (Fra kr 1500,– per linje)

* Kråkeføtter (Kr 2500,–)

* Øvre leppe / leppe (Kr 2500,–)

* Både øvre og nedre lepper (Kr 5500,–)

* Linjer og rynker rundt munnen. (Fra kr 1500,–)

* MiniFacelift(Kr 8000,–)

* Necklift(Fra kr 6000,– til 8000,–) * Full ansiktsløft (Kr 10000,–)